KITARAKOULU

Laulu/Piano

Muuta:
Kitaraworkshoppeja
Ohjeita ja opastusta annetaan uuden kitaran tai laitteiden hankinnassa.

HENKILÖKUNTA
Henkilökunnallamme on pitkä tausta musiikin parissa.
  1. REHTORI, KITARAT, BASSO JA UKULELE
    REHTORI, KITARAT, BASSO JA UKULELE
    ULF FAGERHOLM
  2. BASSO
    BASSO
    MIKKO LÖYTTY
  3. KITARA
    KITARA
    JUHO VANHANEN
  4. LAULU/PIANO
    LAULU/PIANO
    HANNA LAHTINEN
OPETTAJIEN TAUSTAA
  1. ULF FAGERHOLM
    Kitaroissa, ukulelessa ja sähköbassossa opetusta antaa Ulf “Uffe” Fagerholm. Uffella on kokemusta opettamisesta yli 25 vuoden ajalta. Muusikkona hän on toiminut lähes 30 vuotta soittaen sähkökitaraa, klassista kitaraa, ja sähköbassoa eri musiikkityyleillä. Takana on yli 2000 keikkaa ja saman verran oppilaita. Uffe on viime vuosina keikkaillut mm. Dave Lindholmin, Isto Hiltusen, Bill Öhrströmin (SWE) ja Gwyn Ashton (UK) kanssa.
  2. MIKKO LÖYTTY
    Mikko Löytty antaa opetusta sähköbasson soitossa. Mikko on erittäin kokenut basisti ja basson soiton opettaja. Hän on vaikuttanut muun muassa veljiensä Jaakko Löytyn ja Sakari Löytyn orkestereissa sekä yhtyeissä Pepe Ahlqvist & The Rolling Tumbleweed, Hurriganes, Herra Heinämäen Lato- orkesteri, Q. Stone ja SF-Blues.
  3. JUHO VANHANEN
    Juho on 32 vuotias kitaransoiton opettaja, jolta löytyy soittokokemusta 22 vuoden ajalta. Tällä hetkellä mm. Oranssi Pazuzu ja Grave Pleasure bändeissä vaikuttanut Juho on soittouransa aikana soittanut ja säveltänyt useissa bändeissä kohtuu monipuolisella tyylikirjolla
  4. HANNA LAHTINEN
    Hanna painottaa laulunopetuksessaan ennakkoluulotonta ja pelotonta suhtautumista omaan ääneen. Rennon rempseällä ja maanläheisellä otteella opettavan Hannan tunneilla on innostava ja turvallinen ilmapiiri, jossa oppilaan yksilöllisyyttä kunnioitetaan. Teatteritaustan omaava Hanna keikkailee eri kokoonpanojen mm. Aurinkoradion parissa, sekä luotsaa maan mainiointa rock-kuoroa, iScreamia

TAUSTAMME

OPPITUNNIT

HINNAT

Tampereen Kitarakoulu on Tampereen kaupungin hyväksymä yleisen oppimäärän mukaista musiikin perusopetusta antava oppilaitos. Opetusta annetaan sähkö-, akustisen ja klassisen kitaran sekä sähköbasson ja ukulelen soitossa eri musiikkityyleillä.
Tarjoamme opetusta kaikille, niin vasta-alkajille kuin jo edistyneemmille soittajille, ikä ja taitotaso huomioiden.
Meillä voit suorittaa myös kurssitutkintoja.
Oppituntien kesto on joko 30 tai 45 minuuttia. Tunnit ovat pääsääntöisesti yksilötunteja.
Teoriatunnit ovat 60min. Opetusta annetaan arkisin ja viikonloppuisin sekä lisäksi nyt myös etänä. Tampereen kitarakoulu käyttää ensimmäisenä Tampereella suomalaista Lesono-palvelua etäsoittotuntien järjestämiseen. Lisätietoa Lesonosta: http://cleac.fi/fi/etusivu/
Opetuksessa huomioidaan oppilaan taitotaso ja yksilölliset toivomukset.
Meillä voit aloittaa opiskelun myös kesken lukuvuoden!
Opetuksen ohessa järjestämme oppilaskonsertin jouluna ja keväällä. Tutkintotilaisuudet järjestetään toukokuussa.Järjestämme lukuvuoden aikana myös pienimuotoisia kitaramatineoita ja kitaraworkshoppeja, joiden vetäjinä toimii kitaristeja, jotka edustavat alansa huippua.
Tuition also in english, undervisning även på svenska!

POISSAOLOT JA KORVAAVUUDET
Poissaoloista ilmoitetaan suoraan opettajalle. Tuntien muutoksista tulee ilmoittaa opettajalle heti kun sellaisista on tietoa, jotta opettaja voi tarvittaessa järjestellä työpäivänsä uudelleen. Molemminpuolinen aikataulujen kunnioittaminen on erittäin tärkeää. Hyväksyttävissä poissaoloissa soittotunti korvataan opettajan kanssa sovittuna ajankohtana.
1) Soittotunti korvataan, jos:
ilmoitus poissaolosta tehdään viimeistään tuntia edellisenä päivänä
peruuntuminen johtuu opettajan sairastumisesta
2) Soittotuntia ei korvata, jos:
ilmoitus poissaolosta tehdään saman päivän aikana
poissaolo koskee ryhmätuntia
poissaoloja on jo kertynyt saman lukukauden aikana kolme

Lukukausimaksut:

Kirara, Basso ja Ukulele:

480€/45min
400€/30min
Yksittäinen oppitunti:
25€/30min
30€/45min
38€/60min
Virallinen opintorekisteriote 10€
Kopiomaksu 10€
Opetuskertoja on 16 sekä syys-, että kevätlukukaudella.
Lukukausimaksu voi halutessaan maksaa 1-3 erissä lukukauden aikana.
Voit myös ostaa koulumme lahjakortin esim. syntymäpäivä- tai
joululahjaksi – esim.4×45 min 120€

Laulutunnit ja pianonsoitto/vapaa säestys :

15x45 min. 585 e (yhden opetustunnin hinta 39 e)
10x45 min. 420 e (yhden hinta 42 e)
5x45 min. 225 e (yhden hinta 45 e)
1x45 min. 48 e

15x30 min. 420 e (yhden opetustunnin hinta 28 e)
10x30 min. 300 e (yhden hinnaksi tulee 30 e)
5x30 min.  160 e (yhden hinnaksi tulee 32 e)
1x30 min. 33 e

Lauluyhtye     (min. 6 osallistujaa)
13x90 min. 179 e

Laulutuntien alaikäraja on 16 vuotta.

Laulu- ja pianotuntiasioissa yhteys suoraan Hannaan.

email: hhlahtinen@gmail.com
Puhelin: 040 5291117